vr-battle

Virtual Reality Tournament

Vanaf 15 jaar.

🚀 Waar Magie Werkelijkheid Wordt!

Stap binnen in ons betoverende Virtual Reality Tournament, een belevenis voor deelnemers die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Hier ontmoeten innovatie en plezier elkaar, en we bieden een variatie van zowel magische als spannende games om aan ieders smaak te voldoen. Met twee ultramoderne VR-stations kunnen twee spelers tegelijkertijd worden ondergedompeld in adembenemende virtuele werelden.

🎮 Driedubbel Genieten in Slechts Drie Minuten!

Elke speler krijgt de kans om drie spannende games van één minuut te spelen, wat betekent dat de opwinding nooit stopt! Dankzij een vlotte rotatie van spelers zorgen we ervoor dat de actie non-stop is. Terwijl wachtende spelers hun beurt afwachten, genieten ze van een meeslepende ervaring via grote schermen en kraakhelder geluid, waardoor het lijkt alsof ze zelf deel uitmaken van de game.

👾 Meer dan een Spel – Een Onvergetelijke Beleving!

Ons Virtual Reality Tournament is niet zomaar een activiteit; het is een onvergetelijke ervaring waar de grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen. De lachende gezichten, de opwinding en de pure vreugde maken van dit evenement een herinnering die nog lang zal blijven hangen.

🎉 Waar Wacht Je Nog Op?

Klaar om jouw volgende uitje naar nieuwe hoogten te tillen? Reserveer nu ons Virtual Reality Tournament en geef jouw medespelers de kans om samen de sterren van de virtuele show te zijn! Onze ervaren begeleiders zorgen voor een soepele en veilige ervaring, terwijl jullie samen de magie van virtual reality beleven.

Wacht niet langer, reserveer vandaag nog en maak van jullie bijeenkomst een buitengewoon avontuur dat iedereen nog lang zal koesteren! 🌟

Let’s Battle!

Prijzen
8 personen      €15,00 p.p.
7 personen      €16,50 p.p.
6 personen      €18,00 p.p.
5 personen      €21,00 p.p.
4 personen      €26,00 p.p.
3 personen      €32,50 p.p.
2 personen      €44,50 p.p.

60 Minuten Virtual Reality Tournament

Unieke VR Games

Enthousiaste Begeleider

Foto moment achteraf

Optioneel: Portie Snacks

Portie Snacks (8 stuks) €5,50 p.p.
Keuze uit: Kipnuggets, Mini-Frikandellen of Vegetarische Mini-Loempia’s

×