Kinder Escaperooms

Space Mission Kids Party!

Voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Maak je klaar voor een avontuur in de ruimte, want er is iets heel raars gebeurd op onze radar! Een meteoriet raast super snel naar de aarde toe. Jullie zijn de astronauten die moeten proberen die meteoriet tegen te houden. Maar oh nee, er is een probleem! Tijdens de start van jullie ruimteschip is er iets kapotgegaan.

Nu moeten jullie dat probleem snel oplossen en ervoor zorgen dat de aarde veilig blijft. De meteoriet komt over 60 minuten aan. Denk je dat het jullie lukt om alles op tijd te maken en de aarde te redden?

Moeilijkheidsgraad:
Hoe spannend:

60 Minuten Ruimte Avontuur

Onbeperkt Ranja

Zakje Chips

Enthousiaste Begeleider

Escaperoom Diploma

Foto moment achteraf

Optioneel: Portie Snacks

Portie Snacks (8 stuks) €5,50 p.p.
Keuze uit: Kipnuggets, Mini-Frikandellen of Vegetarische Mini-Loempia’s

De moeilijkheidsgraad van de puzzels en beleving kunnen aangepast worden per leeftijd. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen een succes ervaring heeft!

Space Mission

Prijzen
9 kinderen      €18,00 p.p.
8 kinderen      €18,75 p.p.
7 kinderen      €20,00 p.p.
6 kinderen      €22,50 p.p.
5 kinderen      €25,50 p.p.
4 kinderen      €30,50 p.p.
3 kinderen      €38,50 p.p.
2 kinderen      €51,00 p.p.

Coming Soon: The Lost Crystal

Verwachte openingsdatum, april 2024.

Zelfstandig te spelen vanaf 10 jaar tot 14 jaar. Jonger dan 10 jaar, minimaal 1 begeleider mee.

Diep onder de grond, in een oude kolenmijn vonden een stel dappere mijnwerkers iets heel bijzonders: een supermooi kristal dat groter en prachtiger was dan alles wat ze ooit hadden gezien! De hele stad was zo blij en trots dat dit kostbare kristal in hun buurt was ontdekt. De baas van de mijn, Mark Zwartberg, beloofde dat hij er heel goed voor zou zorgen.

Maar na zes jaar kregen ze allemaal heel verdrietig nieuws. Alle kolenmijnen moesten sluiten omdat er steeds meer olie werd gebruikt. Dat was echt een donkere tijd voor de stad. Veel mensen hadden geen werk meer, en de baas van de mijn kreeg geen hulp van de regering.

Toen Mark Zwartberg hoorde dat de mijn moest sluiten, besloot hij om het mooie kristal mee te nemen. Iedereen was zo verbaasd en vroeg zich af waar dat prachtige kristal naartoe was gegaan. Maar jullie besloten om op avontuur te gaan en te ontdekken waar het schitterende kristal gebleven was. Jullie waren vastbesloten om de stad weer trots te maken!

Moeilijkheidsgraad:
Hoe spannend:

De moeilijkheidsgraad van de puzzels en beleving kunnen aangepast worden per leeftijd en ervaring. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen een succes beleving heeft!

Céline van Elteren
Céline van Elteren
2024-01-27
Superleuke escape room met toffe effecten. We hebben hem met 5 volwassenen gespeeld. Hij was niet te makkelijk, maar wel haalbaar. Vriendelijke medewerker ook! Wij komen binnenkort zeker terug voor de nieuwe room.
Bastiaan Roosendaal
Bastiaan Roosendaal
2024-01-22
Met 4 8/9-jarige VR en escaperoom gedaan. 'leukste verjaardag ooit'! VR met 4 was erg fijn, omdat je niet lang hoefde te wachten om te spelen. de escaperoom was ook erg leuk en uitdagend. de tips kwamen goed op tijd;-) . Dank aan leuke begeleiding. dat maakt de ervaring helemaal compleet.
Judith Raaijmakers
Judith Raaijmakers
2024-01-21
Met 8 meiden van 10-11 een leuk kinderfeestje gehad in de Space Mission escape room! Goeie uitleg, goeie begeleiding aan de achterkant (hints, extra puzzels, moeilijker maken etc) en als ouders kon je meekijken vanuit de ontvangstruimte. We hebben best even gezocht naar een escape room die ze zelfstandig konden doen en deze is dus echt een aanrader!
Yuri Koolhout
Yuri Koolhout
2024-01-18
Geweldige tijd gehad met een zeer vriendelijke host! Dank hiervoor!
jordy van den hurk
jordy van den hurk
2024-01-08
een hele leuke escape room met een goeie indeling. En genoeg uitdaging voor alle leeftijden.
Claudette Teerhuis
Claudette Teerhuis
2023-12-15
Vandaag met 8 10- en 11-jarigen de Kids-escaperoom bij IntoTheGame gedaan, voor een kinderfeestje. Absoluut de moeite waard. Leuke, gezellige ontvangst en goede uitleg. Daarna werden de dames meegenomen naar de escaperoom en konden wij als ouders op een tablet mee kijken en luisteren.
Martijn van Bokkem
Martijn van Bokkem
2023-12-12
Leuke Escaperoom in hartje centrum Tiel. Een aanrader voor iedereen.
joel weber
joel weber
2023-12-10
Leuke escaperoom, mooi gemaakt en uitdagend, maar niet te moeilijk. Aardig personeel!
Wouter Marchal
Wouter Marchal
2023-12-09
We waren hier met een aardig clubje kinderen. De kleintjes deden de escape room en de groteren de VR game. Ze vonden het erg leuk! De escape room was voor een paar toch te spannend maar de VR games waren een groot succes. Fijn voor ons dat er ook koffie was! We werden geholpen door een leuke kerel die ook goed met de kinderen was. Zeker een aanrader voor een druilerige dag
×