Kinder Escaperooms

Space Mission Kids Party!

Voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Kolonel Houston heeft jullie nodig, er is namelijk iets merkwaardigs op de radar verschenen! De onderzoekers begrijpen er niks van, het object is wel zo groot dat het de helft van de radar bedekt en het komt met een hoge snelheid richting aarde!

Moeilijkheidsgraad:
Hoe spannend:

60 Minuten Ruimte Avontuur

Onbeperkt Ranja

Zakje Chips

Enthousiaste Begeleider

Escaperoom Diploma

Foto moment achteraf

Optioneel: Portie Snacks

De moeilijkheidsgraad van de puzzels en beleving kunnen aangepast worden per leeftijd. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen een succes ervaring heeft!

Coming Soon: The Mine Mystery

Voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

In 1966 werden alle mijnen in Nederland gesloten omdat er geen steenkool meer nodig was. Omdat de mijnen als gevolg niet meer in gebruik waren moesten deze worden gesloopt. Helaas, zo ook de Betuwse mijn genaamd ‘The Mining Company’. Maar, zodra de bouwvakkers de mijn probeerden te slopen leek het alsof de natuur zich tegen hen keerde. Machines werkten niet meer op mysterieuze wijze, spullen verdwenen en elke moer die ze probeerden los te draaien zat muurvast. Jullie zijn uitgekozen om te gaan onderzoeken waarom deze mijn niet gesloopt kan worden. De zoektocht start bij het huis van de oude mijneigenaar. Lukt het jullie om het mysterie te ontrafelen?

Moeilijkheidsgraad:
Hoe spannend:

De moeilijkheidsgraad van de puzzels en beleving kunnen aangepast worden per leeftijd en ervaring. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen een succes beleving heeft!

inge Rikken
inge Rikken
2023-09-10
We hebben het kinderfeestje van onze zoon van 10 gevierd, het was een geweldige ervaring! Terwijl de kinderen in de escaperoom waren waren wij in staat alles via een tablet te volgen. Alles is netjes verzorgd, de eigenaars zijn ontzettend vriendelijk en enthousiast.
Adil Belmouden
Adil Belmouden
2023-09-06
Op recht heel leuk!
Lisa Treffers
Lisa Treffers
2023-09-03
Mijn eerste keer in een escape room, vond het super leuk om dat hier te doen. Echt genoten en een top host. Bedankt voor de gezelligheid !!
Willeke Blokhuis
Willeke Blokhuis
2023-08-26
We hebben hier het kinderfeestje van onze dochter gevierd. Het was een groot succes. Alle kinderen hebben genoten!!
Noortje van Rooijen
Noortje van Rooijen
2023-08-26
Vandaag voor het eerst bij IntoTheGame geweest en wat was het leuk! Wij hebben met twee groepen de VR en de escaperoom gedaan. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Opvallend was de aandacht voor detail die in alles is gestoken. Van de belichting tot aan de variatie aan opdrachten in de escaperoom, het was duidelijk dat IntoTheGame zich inspant om een topklasse gaming-ervaring te bieden. Ik had niet alleen een geweldige tijd met mijn vrienden tijdens ons bezoek, maar ik voelde mij ook echt ondergedompeld in de wereld van gaming. IntoTheGame is duidelijk een plek gemaakt door gamers, voor gamers. Ik kijk er al naar uit om terug te gaan met mijn familieleden en andere vrienden, om plezier te beleven bij IntoTheGame in Tiel! PS: de verwachting is dat er in de nabije toekomst meer escaperooms in het pand worden gebouwd, dus stay tuned!
Patrick Hernandez
Patrick Hernandez
2023-08-25
Super leuke ervaring gehad hier. Ten eerste vriendelijke eigenaar die alles goed en duidelijk uitlegt. Wij zelf zijn begonnen met de VR games. Was een erg leuke en bijzondere ervaring. Werkte allemaal erg goed. Er wordt een breed scala aan games aangeboden waarbij je het op kunt nemen tegen je vrienden. Daarna de escape room gedaan. Super leuke, uitdagende en gedetailleerde escape room met een sterk verhaal. Was zeker niet makkelijk maar wel te doen, hebben het net op tijd gehaald! Al met al, voor zowel jong als oud; zeker aan te raden om een keer langs te gaan 🙂
Jaclin •
Jaclin •
2023-08-25
Super leuke ervaring gehad! Goede en duidelijke uitleg van te voren. Echt een aanrader!
Emma Wolters
Emma Wolters
2023-08-25
Super super leuk !! Enthousiaste eigenaar die alle spellen goed doet uitleggen. Mooie uitstraling !! Echt een aanrader !
kevin thoonen
kevin thoonen
2023-08-25
Top tent! Enorm genoten en aardige eigenaar.
×