familie Escaperooms

Space Mission Family Edition

Voor families en gezinnen met kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Bereid je voor op een ruimtereis, want er is iets vreemds op de radar verschenen! Een meteoriet raast met hoge snelheid naar de aarde. Jullie zijn aangewezen om de meteoriet te stoppen maar tijdens de lancering ondervindt het ruimteschip schade.

Nu rust de taak op jullie schouders om de storing te herstellen en de aarde te redden. Aankomsttijd bij de meteoriet over 60 minuten. Zullen jullie erin slagen om de storingen op tijd op te herstellen en aarde te redden? De toekomst van de planeet hangt van jullie af.

Moeilijkheidsgraad:
Hoe spannend:

60 Minuten Ruimte Avontuur

Enthousiaste Begeleider

Foto Moment Achteraf

Optioneel: Portie Snacks

Portie Snacks (8 stuks) €5,50 p.p.
Keuze uit: Kipnuggets, Mini-Frikandellen of Vegetarische Mini-Loempia’s

De moeilijkheidsgraad van de puzzels en beleving kunnen aangepast worden per leeftijd of escape room ervaring. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen een succes ervaring heeft!

Space Mission

Prijzen
9 personen      €16,50 p.p.
8 personen      €17,25 p.p.
7 personen      €18,50 p.p.
6 personen      €21,00 p.p.
5 personen      €24,00 p.p.
4 personen      €29,00 p.p.
3 personen      €37,00 p.p.
2 personen      €49,50 p.p.

Coming Soon: The Lost Crystal

Verwachte openingsdatum, april 2024

Voor families en gezinnen met kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Diep in een verouderde kolenmijn ontdekte een groep mijnwerkers een indrukwekkend kristal, groter en prachtiger dan ooit tevoren gevonden. De stad juichte van trots, verheugd dat dit kostbare kristal in hun regio gevonden was. Mijndirecteur Mark Zwartberg beloofde het zorgvuldig te bewaren. Echter, zes jaar na deze ontdekking bracht het nieuws van de sluiting van alle kolenmijnen, door de opkomst van de olie-industrie, een donkere schaduw over de gemeenschap. Werkloosheid greep om zich heen en mijnondernemers ontvingen geen steun van de overheid.

Verslagen door dit bericht besloot Mark Zwartberg om met het kostbare kristal te verdwijnen. De stad was verbijsterd en vroeg zich af waar het schitterende kristal was gebleven. Jullie, vastberaden om de stad te helpen, nemen het initiatief en beginnen een onderzoek naar het verloren pronkstuk waar de stad ooit zo trots op was.

Moeilijkheidsgraad:
Hoe spannend:

De moeilijkheidsgraad van de puzzels en beleving kunnen aangepast worden per leeftijd of escape room ervaring. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen een succes ervaring heeft!

Céline van Elteren
Céline van Elteren
2024-01-27
Superleuke escape room met toffe effecten. We hebben hem met 5 volwassenen gespeeld. Hij was niet te makkelijk, maar wel haalbaar. Vriendelijke medewerker ook! Wij komen binnenkort zeker terug voor de nieuwe room.
Bastiaan Roosendaal
Bastiaan Roosendaal
2024-01-22
Met 4 8/9-jarige VR en escaperoom gedaan. 'leukste verjaardag ooit'! VR met 4 was erg fijn, omdat je niet lang hoefde te wachten om te spelen. de escaperoom was ook erg leuk en uitdagend. de tips kwamen goed op tijd;-) . Dank aan leuke begeleiding. dat maakt de ervaring helemaal compleet.
Judith Raaijmakers
Judith Raaijmakers
2024-01-21
Met 8 meiden van 10-11 een leuk kinderfeestje gehad in de Space Mission escape room! Goeie uitleg, goeie begeleiding aan de achterkant (hints, extra puzzels, moeilijker maken etc) en als ouders kon je meekijken vanuit de ontvangstruimte. We hebben best even gezocht naar een escape room die ze zelfstandig konden doen en deze is dus echt een aanrader!
Yuri Koolhout
Yuri Koolhout
2024-01-18
Geweldige tijd gehad met een zeer vriendelijke host! Dank hiervoor!
jordy van den hurk
jordy van den hurk
2024-01-08
een hele leuke escape room met een goeie indeling. En genoeg uitdaging voor alle leeftijden.
Claudette Teerhuis
Claudette Teerhuis
2023-12-15
Vandaag met 8 10- en 11-jarigen de Kids-escaperoom bij IntoTheGame gedaan, voor een kinderfeestje. Absoluut de moeite waard. Leuke, gezellige ontvangst en goede uitleg. Daarna werden de dames meegenomen naar de escaperoom en konden wij als ouders op een tablet mee kijken en luisteren.
Martijn van Bokkem
Martijn van Bokkem
2023-12-12
Leuke Escaperoom in hartje centrum Tiel. Een aanrader voor iedereen.
joel weber
joel weber
2023-12-10
Leuke escaperoom, mooi gemaakt en uitdagend, maar niet te moeilijk. Aardig personeel!
Wouter Marchal
Wouter Marchal
2023-12-09
We waren hier met een aardig clubje kinderen. De kleintjes deden de escape room en de groteren de VR game. Ze vonden het erg leuk! De escape room was voor een paar toch te spannend maar de VR games waren een groot succes. Fijn voor ons dat er ook koffie was! We werden geholpen door een leuke kerel die ook goed met de kinderen was. Zeker een aanrader voor een druilerige dag
×