Kids vr-battle

Virtual Reality Kids Party!

Voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

🚀 Waar Fantasie Realiteit Ontmoet!

Ons Virtual Reality Tournament is de perfecte mix van innovatie en plezier, speciaal ontworpen voor kinderen die op zoek zijn naar een unieke en meeslepende ervaring. Met twee ultramoderne VR-stations bieden we de mogelijkheid voor twee kinderen tegelijk om zich onder te dompelen in buitengewone virtuele werelden.

🎮 Driedubbel Plezier in Slechts Drie Minuten!

Elke deelnemer krijgt de kans om drie magische games van Ă©Ă©n minuut te spelen, wat betekent dat de actie nooit stopt! Met een snelle rotatie van spelers houden we de opwinding op het hoogste niveau. Terwijl de wachtende avonturiers hun beurt afwachten, kunnen ze genieten van een meeslepende ervaring via grote schermen en kraakhelder geluid, waardoor ze voelen alsof ze zelf in de game zitten.

đź‘ľ Meer Dan Alleen Een Spel – Een Onvergetelijke Beleving!

Ons Virtual Reality Tournament is niet zomaar een activiteit; het is een onvergetelijke belevenis waarbij de grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen. De lachende gezichten, de kreten van opwinding en de pure vreugde maken van dit kinderfeestje een herinnering die nog lang zal blijven hangen.

🎉 Waar Wacht Je Nog Op?

Klaar om jouw kinderfeestje naar nieuwe hoogten te tillen? Boek nu ons Virtual Reality Tournament en geef de kinderen de kans om de sterren van de virtuele show te zijn! Onze ervaren begeleiders zorgen voor een soepele en veilige ervaring, terwijl de kinderen zich laten onderdompelen in de magie van virtual reality.

Wacht niet langer, reserveer vandaag nog en maak van het volgende feestje een avontuur dat ze nooit zullen vergeten! 🌟

Let’s Battle!

Prijzen
10 kinderen    €14,00 p.p.
9 kinderen      €15,00 p.p.
8 kinderen      €16,50 p.p.
7 kinderen      €18,00 p.p.
6 kinderen      €19,50 p.p.
5 kinderen      €22,50 p.p.
4 kinderen      €27,50 p.p.
3 kinderen      €34,00 p.p.
2 kinderen      €46,00 p.p.

60 Minuten Virtual Reality Tournament

Unieke VR Games

Onbeperkt Ranja

Zakje Chips

Enthousiaste Begeleider

Virtual Reality Diploma

Foto moment achteraf

Optioneel: Portie Snacks

Portie Snacks (8 stuks) €5,50 p.p.
Keuze uit: Kipnuggets, Mini-Frikandellen of Vegetarische Mini-Loempia’s

CĂ©line van Elteren
CĂ©line van Elteren
2024-01-27
Superleuke escape room met toffe effecten. We hebben hem met 5 volwassenen gespeeld. Hij was niet te makkelijk, maar wel haalbaar. Vriendelijke medewerker ook! Wij komen binnenkort zeker terug voor de nieuwe room.
Bastiaan Roosendaal
Bastiaan Roosendaal
2024-01-22
Met 4 8/9-jarige VR en escaperoom gedaan. 'leukste verjaardag ooit'! VR met 4 was erg fijn, omdat je niet lang hoefde te wachten om te spelen. de escaperoom was ook erg leuk en uitdagend. de tips kwamen goed op tijd;-) . Dank aan leuke begeleiding. dat maakt de ervaring helemaal compleet.
Judith Raaijmakers
Judith Raaijmakers
2024-01-21
Met 8 meiden van 10-11 een leuk kinderfeestje gehad in de Space Mission escape room! Goeie uitleg, goeie begeleiding aan de achterkant (hints, extra puzzels, moeilijker maken etc) en als ouders kon je meekijken vanuit de ontvangstruimte. We hebben best even gezocht naar een escape room die ze zelfstandig konden doen en deze is dus echt een aanrader!
Yuri Koolhout
Yuri Koolhout
2024-01-18
Geweldige tijd gehad met een zeer vriendelijke host! Dank hiervoor!
jordy van den hurk
jordy van den hurk
2024-01-08
een hele leuke escape room met een goeie indeling. En genoeg uitdaging voor alle leeftijden.
Claudette Teerhuis
Claudette Teerhuis
2023-12-15
Vandaag met 8 10- en 11-jarigen de Kids-escaperoom bij IntoTheGame gedaan, voor een kinderfeestje. Absoluut de moeite waard. Leuke, gezellige ontvangst en goede uitleg. Daarna werden de dames meegenomen naar de escaperoom en konden wij als ouders op een tablet mee kijken en luisteren.
Martijn van Bokkem
Martijn van Bokkem
2023-12-12
Leuke Escaperoom in hartje centrum Tiel. Een aanrader voor iedereen.
joel weber
joel weber
2023-12-10
Leuke escaperoom, mooi gemaakt en uitdagend, maar niet te moeilijk. Aardig personeel!
Wouter Marchal
Wouter Marchal
2023-12-09
We waren hier met een aardig clubje kinderen. De kleintjes deden de escape room en de groteren de VR game. Ze vonden het erg leuk! De escape room was voor een paar toch te spannend maar de VR games waren een groot succes. Fijn voor ons dat er ook koffie was! We werden geholpen door een leuke kerel die ook goed met de kinderen was. Zeker een aanrader voor een druilerige dag
×