Kids EscapeRoom

Het uniekste kinderfeestje!

Familie Escaperoom

Het leukste familie-uitje!

Volwassen Escaperoom

Een onvergetelijk avontuur!
Karlijn Arntz
Karlijn Arntz
2023-11-14
Twee weken terug hier geweest voor het kinderfeestje van mijn dochter die 10 werd. De meiden vonden het supergaaf om te doen en de medewerkers waren heel vriendelijk! Echt een aanrader voor het gezin of kinderfeestje!
B van Gellecom
B van Gellecom
2023-11-08
De VR Tournament Kids Party gedaan. Mooie ruimte, leuke games aangepast op de leeftijd, vriendelijke gastheer die alles goed uitlegt en je goed begeleidt met de headsets, lekkere snacks - hele leuke middag gehad.
Jonas Kepers
Jonas Kepers
2023-11-06
Mega toffe escaperoom. Niet te makkelijk maar wel haalbaar, en heel mooi in elkaar gezet. Echt veel unieke elementen niet zoals een 13 in een dozijn escaperoom. Ook een hele vriendelijke eigenaar. De escaperoom is geheel aanpasbaar aan het niveau van de spelers en daardoor geschikt voor kinderen en volwassenen. En ook nog vr games aanwezig voor als je met groot gezelschap in meerdere rondes speelt.
Charlotte Huigen
Charlotte Huigen
2023-11-05
Hele leuke avond gehad! We werden heel leuk begeleid en alles werd erg enthousiast uitgelegd. Een aanrader!
Marlies Lamers
Marlies Lamers
2023-11-04
We werden zeer vriendelijk ontvangen en wat een gave escape!! Zeker de moeite waard.
Julia v/d heuvel
Julia v/d heuvel
2023-10-22
Vandaag de escaperoom space mission voor volwassenen gespeeld. Super leuke ervaring en aardig ontvangst. Zeker een aanrader!
c4p03ir4
c4p03ir4
2023-10-21
Eerste keer VR gespeeld. Wist niet zo goed wat we ervan moesten verwachten maar achteraf dubbel en dwars geld waard. Super leuk en veel gelachen met zijn allen. Ook mega aardige gastheer! Aanrader voor iedereen.
Gea Vermeer-Visscher
Gea Vermeer-Visscher
2023-10-07
Leuke escaperoom, gespeeld door 6 meiden van 9/10 jaar. Dankzij de goede begeleiding hebben ze het gehaald!
Natascha Van Kuilenburg
Natascha Van Kuilenburg
2023-10-01
We hebben er een heel leuk kinderfeestje gehad. Alles was goed geregeld en ze hebben veel lol gehad
Frank en Marianne
Frank en Marianne
2023-09-24
We hebben de escape room family versie van IntoTheGame in Tiel gedaan met z’n vieren. Dat was super leuk. Het was uitdagend, maar voor de meiden (11 jaar) niet te moeilijk. Er zit een leuk verhaal in. En de hints zijn helpend, maar zeker niet te makkelijk. Enthousiaste begeleider die alles goed uitlegde. Aanrader dus!
×